Adviseur

Simone Neuvel

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Simone Neuvel 17w

Over Simone

Simone Neuvel richt zich op de brede maatschappelijke opgaven binnen de zorg en het sociale domein. Het verbinden van beleid en praktijk ziet zij als een persoonlijke missie. Als adviseur is Simone nieuwsgierig en betrokken. Haar kracht ligt in het vertalen van complexe beleidsmatige vraagstukken naar concrete oplossingen. In het proces zoekt ze naar verbinding en draagvlak.

Smone is communicatie- en organisatiewetenschapper. Ze startte haar loopbaan met een traineeship als consultant bij Hieroo Amsterdam. Ze deed hier opdrachten rond procesoptimalisatie en projectmanagement, zowel in het publieke- als het private domein. Met deze ervaring maakte zij de overstap naar de Nederlandse Zorgautoriteit als strategisch communicatieadviseur. Daar werkte ze aan meerdere strategische projecten, waaronder het begeleiden van regionale samenwerkingen tussen zorg – en sociaal domein en passende zorg.

Bij AEF komen voor Simone de twee werelden waar zij veel affiniteit mee heeft, samen. Enerzijds de dynamiek van het adviseren, anderzijds de inhoudelijke component van het publieke domein. Simone werkt sinds begin 2022 bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm