Adviseur

Ivo van Duijneveldt

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Ivo Van Duijneveldt2 03w

Over Ivo

Wanneer doen organisaties het goed? Deze vraag staat centraal in het werk van Ivo van Duijneveldt (1976). Als organisatieadviseur en onderzoeker werkt hij aan de kwaliteit en duurzaamheid van publieke dienstverlening. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar de uitvoering van publieke diensten en de interactie tussen professional en burgers.

Ivo richt zich in zijn advieswerk voornamelijk op het veiligheidsdomein, het lokaal bestuur en de zorg- en welzijnssector. Thema’s als gebiedsgebonden politiewerk, vroegsignalering van maatschappelijke problemen, leefbaarheid en veiligheid hebben hierbij zijn belangstelling.

Ivo is sinds 2006 verbonden aan AEF. Eerder werkte Ivo ruim zes jaar voor het campagnebureau Booij, Klusman en Van Bruggen en bij de gemeente Amsterdam als assistent van toenmalig wethouder Guusje ter Horst. Daarvoor studeerde hij korte tijd geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn advieswerk verricht Ivo aan de Radboud Universiteit promotieonderzoek naar de maatschappelijke integratie van de politie.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm