Over Andersson Elffers Felix

Werken bij AEF

Leidsche Rijntunnel Vivian 1920 780
Glasmozaïek Leidsche Rijntunnel in Utrecht

Wil jij met hoogwaardig onderzoek en advies bijdragen aan een sterkere publieke sector?

Dát doen we bij AEF. Elke dag werken we samen aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Met hoogwaardig advies en onderzoek zetten we ons al meer dan 40 jaar in voor thema’s die ons allemaal raken.

Samen maatschappelijk verschil maken? Lees dan vooral verder!

Benieuwd naar de vacature adviseur? Bekijk deze hier!

52084108664 b04d519c96 k 52535637674 dba82dacfc k kopie

Diverse opdrachtgevers en gevarieerd werk

Bij AEF werken we voor diverse opdrachtgevers in het (semi-)publieke domein. We ondersteunen overheden, publieke en private organisaties bij belangrijke vraagstukken. Echt verschil maken vraagt volgens ons om een aanpak op maat. Daarom is je werk als adviseur zo gevarieerd. Adviseurs bij AEF zijn sterk op inhoud en proces, gericht op verbetering en vernieuwing, en zijn gewend om rekening te houden met uiteenlopende belangen​. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van onderzoek, geven van advies en het begeleiden van strategische veranderprocessen.

Bekijk ons werkgebied

Hoe ziet een werkdag bij AEF eruit?
Geen dag is hetzelfde bij AEF. Je werkt op kantoor, thuis of bij de opdrachtgever. In projectteams werk je samen voor diverse opdrachtgevers en aan maatschappelijke thema’s, die aansluiten bij jouw expertise en interesse. Er is ook ruimte voor gezelligheid en verbinding: van borrels en etentjes tot inhoudelijke, sportieve en sociale activiteiten.

Schermafbeelding 2022 12 08 om 15 05 47
Zo ziet een werkdag bij AEF eruit

Gedreven en talentvolle mensen

Adviseurs bij AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid. Ze bijten zich graag vast in complexe vraagstukken. In een divers team ontwikkelen adviseurs een passende aanpak bij elke vraag. Samen maken we het verschil door hoge kwaliteit te leveren. Vanuit persoonlijke drijfveren en kwaliteiten werken we aan verschillende thematieken in het publieke domein. Dit doen we onafhankelijk; we vormen ons een eigen beeld, en doen moeite om alle relevante perspectieven op tafel te brengen.

"We zijn een middelgroot bureau en dat is een bewuste keuze: iedereen kent elkaar en iedereen doet mee."

- Jasper & Irene, bureauleiding

Wij vinden het belangrijk om verschillende professionele en persoonlijke achtergronden in ons werk te betrekken. AEF heeft veel verschillende expertises in huis om vraagstukken aan te pakken. Van bedrijfs- en bestuurskundigen, juristen, natuurkundigen, wiskundigen, psychologen tot en artsen en verpleegkundigen: die brede mix aan achtergronden en ervaringen maken het mogelijk om opdrachtgevers vanuit verschillende vakgebieden en ervaringen oplossingen aan te reiken. We willen daarnaast een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen welkom is, ongeacht geloof, etnisch/culturele achtergrond, gender, leeftijd of van wie je houdt. We ontmoeten je graag!


Bekijk onze mensen

 Leren én ontwikkelen bij AEF

Bij AEF is er veel oog voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van adviseurs. Je krijgt vanaf de start een mentor die jou begeleidt met je werkpakket en ontwikkeling, zowel praktisch als persoonlijk. Je stelt leerdoelen op, en bespreekt samen hoe jij daar in projecten aan kunt werken . Daarnaast bieden we cursussen en trainingen om te ontwikkelen en groeien in het vak.

Bekijk het AEF-ontwikkelprogramma

Schermafbeelding 2022 12 08 om 15 12 20
Leren en ontwikkelen bij AEF
"Je werkt aan veelzijdige en uitdagende projecten, waar je leert van de verschillende perspectieven binnen het team.” "

- Erwin

Interesse in een baan of stage bij AEF?

Als adviesbureau zijn we volop in beweging. Regelmatig hebben we ruimte voor nieuwe collega’s. Van startende en ervaren adviseurs tot werkstudenten en stagiaires. Bij AEF werken we met sollicitatierondes.

Sollicitatierondes sluitingsdata AEF Stappenplan wervingsronde AEF

Na sluiting van de vacature kijken we samen of er een match is. Meer weten over de stappen? Bekijk ze hier.

De sollicitatierondes voor stagiairs sluiten op:

14 mei
26 november

Ga jij voor een uitdagende stageplek? Stuur je cv en motivatiebrief tijdens de sollicitatierondes naar Lisette via email hidden; JavaScript is required.

Een ambitieuze, inspirerende en prettige werkomgeving

Aan de Maliebaan in Utrecht vind je het kantoor van AEF: een uitnodigende en prettige werkomgeving waar we verschillende activiteiten organiseren. Zo organiseerden we al verschillende edities van AEF Live: een evenement waarbij we met ons netwerk in gesprek zijn gegaan over actuele maatschappelijke vraagstukken.

Tijdens de maandelijkse bureauavond komen we bij elkaar om samen te eten, en belangrijke ontwikkelingen in ons werk door te spreken. Regelmatig organiseren we inspirerende workshops, trainingen en gaan we met elkaar in gesprek over inhoudelijke thema’s. Minimaal twee keer per jaar gaan we met elkaar op pad en organiseren we een bureautweedaagse waar we leren, ontwikkelen en elkaar en anderen willen inspireren. 

Ben je nieuwsgierig naar AEF én zie jij jezelf hier werken? Bekijk de vacatures en solliciteer! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

51999359031 fde53f918d h 51995679323 fcd994e927 k
Bm20190613 110 Collegas van Andersson Elffers en Felix

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm