Over Andersson Elffers Felix

Werken bij

Leidsche Rijntunnel Vivian 1920 780
Glasmozaïek Leidsche Rijntunnel in Utrecht

Zou je willen werken bij een middelgroot, onafhankelijk adviesbureau?

Zou je een bijdrage willen leveren aan een sterkere (semi-)publieke sector? Ben je in staat complexe problemen op een systematische manier te doorgronden? Heb je affiniteit met maatschappelijke, strategische en/of bedrijfskundige vraagstukken? Werk je graag samen met mensen met uiteenlopende stijlen en achtergronden?

Ben je geïnteresseerd in werken of een stage bij AEF? Voor stages kun je terecht bij email hidden; JavaScript is required. Voor advieswerk kun je bellen of mailen met email hidden; JavaScript is required of email hidden; JavaScript is required. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 030 - 236 30 30.

Zolder na verbouwing 1152
Vlnr: Gillian, Irene, Mees, (Daan), Danique en Djoeke (foto van voor de coronacrisis)

Maliebaan 16, ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de lommerrijke, historische Maliebaan in Utrecht. Francine Houben van architectenbureau Mecanoo die ons kantoor verbouwde, had als credo dat ze van Maliebaan 16 een huis wilde maken om in te werken. En daar is ze in geslaagd, vinden we.

"Maliebaan 16, een huis om in te werken"

De centrale ligging in het land in combinatie met de goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en auto, maken dat ons kantoorpand een uitstekende locatie is voor bijeenkomsten, zowel kleinschalig als grootschalig. We beleven er dan ook plezier aan om regelmatig gasten (opdrachtgevers en andere relaties) in ons mooie pand te mogen verwelkomen.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm