Adviseur

Samar Nafie

email hidden; JavaScript is required
Samar Nafie 24w

Samar is nieuwsgierig, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Ze studeerde aan de Universiteit Leiden, waar ze - na een half jaar in Caïro - een bachelor International Studies behaalde. Daarna volgde ze de masteropleiding bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als specialisatie Governance of Migration and Diversity. Voor haar masterscriptie deed ze onderzoek naar de betrokkenheid van asielzoekers bij de ontwikkeling en uitvoering van activiteiten en begeleidingsprogramma’s in Nederlandse asielzoekerscentra.

Tijdens haar studie liep ze stage bij Vluchtelingenwerk Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook heeft ze ervaring opgedaan als bestuurslid van stichting Reach&Teach en shiftleader bij Pathé.

Samar heeft onderzoek gedaan naar knelpunten in de wetgeving op het terrein van jeugd, zorg en onderwijs, kwaliteitszorg in het hoger onderwijs en naar jeugdhulp met verblijf. Ook heeft ze ervaring met projecten op het gebied van veiligheid, asiel en inburgering. Zo heeft ze een aantal gemeenten geholpen bij de voorbereiding op de nieuwe Wet inburgering.

Samar liep eerder stage bij AEF en is sinds 2021 adviseur.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm