Adviseur

Merel Scheltema

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Merel Scheltema3 13w

Over Merel

Merel bekijkt maatschappelijke vraagstukken graag vanuit verschillende disciplines. Ze heeft een brede achtergrond: naast een bachelor aan Erasmus University College met als specialisatie Philosophy, Politics & Economics heeft zijn aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ook een bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. Daarna heeft zij tevens aan de Erasmus Universiteit een master Hedendaagse Filosofie en een master Sociologie gevolgd.

De uiteenlopende kennis en perspectieven die ze tijdens haar studies heeft opgedaan heeft Merel ingezet gedurende haar deelname aan de Nationale DenkTank 2022, wat zich gebogen heeft over de biodiversiteitscrisis in Nederland. Haar vermogen om een complex probleem vanuit verschillende perspectieven te analyseren en hiervoor concrete stappen te formuleren zet zij sindsdien in bij AEF.

Na haar bachelor heeft Merel stage gelopen bij AEF. Inmiddels heeft zij projecten in verschillende domeinen gedaan, zoals de zorg, fysieke domein en veiligheid. Als generalist haalt ze energie uit het ontdekken van nieuwe vraagstukken en sectoren. Merel’s kracht ligt in haar analytische blik, gestructureerde aanpak en nieuwsgierigheid. Hiermee weet zij in projecten feiten, perspectieven en belangen boven tafel te brengen. De afwisseling van werkzaamheden en werkgebieden, en haar liefde voor de publieke sector spreken haar aan in het werken bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm