Associate Partner

Aukje Hilderink

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Aukje Hilderink 05

Over Aukje

Aukje werkt als adviseur het liefst aan projecten waarin ze met scherpe analyses bloot kan leggen waar de logica van het stelsel en de uitwerking in de praktijk uiteenlopen. Ze zoekt daarbij in het bijzonder naar oplossingen voor knelpunten die maken dat kwetsbare groepen niet de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. Ze werkt dan ook vaak aan projecten in de jeugdzorg en de GGZ, of aan projecten op het snijvlak van zorg en veiligheid (zoals in de forensische zorg of rondom mensen met verward gedrag).

Voor AEF werkte ze bij Capgemini en ABN AMRO. Ook daar heeft ze laten zien zich nieuwe materie snel eigen te kunnen maken, waarbij ze structuur aanbrengt om tot een helder advies te komen. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen drijft en zoekt als projectleider actief naar manieren om het beste uit haar team te halen.

Ze studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, en rondde daar haar onderzoeksmaster cum laude af. Momenteel volgt ze naast haar werk een bachelor Psychologie aan de Open Universiteit.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm