Adviseur

Bo Peperkamp

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Bo Peperkamp 03w

Over Bo

Bo is een nieuwsgierige en analytische adviseur. Als afgestudeerd orthopedagoog is Bo getraind in een context- en oplossingsgerichte werkwijze. Zij duikt een vraagstuk in, onderzoekt de verschillende perspectieven en houdt oog voor de brede maatschappelijke context. Het vertalen van adviezen en onderzoeksresultaten naar de betekenis hiervan voor mensen en bedrijven in de dagelijkse praktijk is waar Bo energie van krijgt.

Bo heeft twee jaar les gegeven aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) in statistiek en gespreksvaardigheden. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan diverse wetenschappelijke studies, onder andere naar ouder-kind interacties en de effectiviteit van ouderschaps- en jeugdinterventies. Hier heeft Bo haar plezier in onderzoek ontdekt, maar miste zij de mogelijkheid om de implicaties van onderzoeksresultaten uit te werken. Iets waar zij zich als adviseur juist op kan richten.

Na de bachelor pedagogische wetenschappen Universiteit van Amsterdam heeft Bo een onderzoeksmaster in child development & education gecombineerd met de master orthopedagogiek, die zij beide cum laude afrondde. Sinds 2023 werkt Bo als adviseur bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm