Adviseur

Janneke Jansink

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Janneke Jansink 37w

Over Janneke

Janneke heeft altijd al een sterke interesse gehad in uiteenlopende vakgebieden: politicologie, psychologie, recht, economie en bestuurskunde. Deze verschillende richtingen kwamen samen bij de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en de master Publiek Management die Janneke volgde aan de Universiteit Utrecht. Met enthousiasme analyseert ze maatschappelijke vraagstukken vanuit al die verschillende perspectieven en durft ze kritisch te kijken naar de aanpak ervan.

Janneke heeft in het bijzonder ervaring in de onderwijssector. Ze werkte gedurende haar studententijd als student-assistent bij de Universiteit Utrecht, waar ze onderzoek deed naar de selectiestudies van diezelfde universiteit. Ook heeft Janneke een halfjaar gewerkt als beleidsmedewerker bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Janneke is een echte teamplayer: ze houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen en samen iets te realiseren wat uitstijgt boven wat eenieder individueel kan bereiken. Dit brengt ze zowel als adviseur bij AEF als op het hockeyveld graag in de praktijk!

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm