Adviseur

Lena Bieleman

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Lena Bieleman 14w

Over Lena

Lena bekijkt maatschappelijke vraagstukken graag vanuit verschillende disciplines. Ze heeft een bachelor en master in Gezondheidswetenschappen gevold aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze ook een master Social Inequalities heeft afgerond. Lena heeft een brede interesse in verschillende domeinen, waaronder vraagstukken in de zorg en het sociaal domein. Tijdens haar studie deed ze veel praktijkervaring op in de zorg. Lena zocht de verdieping op door een periode te werken in de thuiszorg, in een verpleeghuis en diverse poliklinieken in het ziekenhuis. Deze ervaring verrijkte haar theoretische kennis en betrokkenheid voor het zorgdomein.

De master Social Inequalities bracht Lena een breder beeld van de maatschappij en de sociale ongelijkheden in thema’s als armoede, migratie en kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast ontmoette ze in deze tijd veel mensen met verschillende achtergronden en perspectieven. De inzichten en kennis uit haar studies neemt ze mee in haar werk bij AEF.

Lena werkt gestructureerd en brengt energie mee in projecten. Ze werkt met veel plezier aan domeinoverstijgende projecten. De afwisseling van werkzaamheden en werkgebieden, en de diversiteit in de samenwerking met verschillende collega’s spreken haar aan in het werken bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm