Adviseur

Janneke van der Ploeg

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Jannekevander Ploeg 15w

Over Janneke

Janneke wordt gedreven door haar nieuwsgierigheid en geloof in gelijke kansen. Ze zoekt daarom graag naar oplossingen voor mensen die (nog) niet de aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben. Ze neemt in haar werk altijd verschillende perspectieven mee, ook van hen die níet aan tafel zitten.

Bij AEF richt Janneke zich voornamelijk op opdrachten binnen het sociaal domein, de zorg en migratie. Haar aanpak kenmerkt zich door een hoge kwaliteitsstandaard, een snelle, gestructureerde werkwijze en een goed gevoel voor (groeps)dynamiek. Ze is projectleider in grote, complexe trajecten.

Daarnaast is Janneke sterk geïnteresseerd in de interne dynamiek, positionering en aansturing van organisaties. Ze werkt daarom graag op strategisch niveau om organisaties sterker te maken, zowel intern (strategische koers en governance) als extern (samenwerking en positionering) - met als doel om de eindgebruiker beter te kunnen bedienen.

Janneke studeerde cum laude af aan de Erasmus Universiteit, waar ze een master Strategic Management behaalde. Daarnaast behaalde ze ook een meestertitel Financieel recht. Voor AEF werkte Janneke voor het onderzoeksteam van Air France-KLM.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm