Associate Partner

Janneke Bok

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Janneke Bok3 28w

Over Janneke

Janneke Bok verbindt graag werelden met elkaar. Zoals die van beleid en uitvoering, of van bestuurders en werkvloer. Twintig jaar geleden was ze een van de eerste mensen die bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) op uitvoeringsniveau met de nieuwe vreemdelingenwet ging werken, een wet waar ook AEF nauw bij betrokken is geweest.

Janneke stapte binnen de IND al snel over naar de beleidskant en wat volgde was een loopbaan bij de rijksoverheid waarin samenwerking voorop stond en waarin Janneke er van genoot om lastige vragen met een scherp politiek of bestuurlijk randje op te lossen. Na immigratie hield ze zich, veelal op directieniveau, bezig met de uitvoering in de sociale zekerheid, het lerarenregister en de jeugdzorg.

Ook als adviseur gelooft Janneke in de kracht van samenwerking als motor voor verandering en verbetering. In organisatieveranderingen, evaluaties en cultuurtrajecten zoekt en vindt ze de radertjes om mensen, organisaties en systemen in beweging te krijgen. Janneke is pragmatisch en een optimist, en ze ziet kansen in spanning en tegenstellingen. Doordat ze gemakkelijk de inhoud doorgrondt, ziet ze snel wat er op het spel staat. Ze is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en zorgt voor dialoog door mensen uit te nodigen om elkaars perspectief te (ver)kennen.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm