Adviseur

Meltem Kaya

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Meltem Kaya 45w

Over Meltem

Meltem Kaya is gemotiveerd om de publieke sector te verbeteren. Als bestuurskundige is ze resultaatgericht en sterk in veranderopgaven. Ze haalt plezier uit het samenwerken aan complexe opgaven in een politiek-bestuurlijke omgeving. Ze krijgt er energie van samen dingen voor elkaar te krijgen door processen met goede besluitvorming en draagvlak te organiseren. Juist als het even niet meezit of ingewikkeld lijkt.

Kansengelijkheid en een overheid die werkt voor de mensen die dit het hardst nodig hebben, zijn thema’s die haar aan het hart liggen. Als kind van een vluchteling kwam ze op achtjarige leeftijd naar Nederland en groeide ze op in het mooie Achterhoek. Door haar ervaring weet ze hoe belangrijk het is om mee te doen, onafhankelijk te zijn en verbinding te maken door je altijd in de ander te verplaatsen.

Voor AEF werkte Meltem als interim-manager op interbestuurlijke opgaven tussen gemeenten en het rijk. Ze was directeur-bestuurder van een geboortezorgkliniek, gemeenteraadslid in Amsterdam en ze werkte jaren bij de Nederlandse Zorgautoriteit. In haar vrije tijd is Meltem graag actief, reislustig, een fanatiek duiker en kookt ze graag voor familie en vrienden.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm