Adviseur

Wijnand Roëling

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Wijnand Roeling 19zz

Over Wijnand

Wijnand Roëling zet zich in om maatschappelijke en overheidsorganisaties te helpen bij het realiseren van meer impact. Zijn kracht ligt in het snel doorzien van structuren en het vertalen van strategische (beleids)doelstellingen naar operationele adviezen. Daarbij heeft hij altijd aandacht voor de mensen achter een doelstelling of organisatie en de veranderkundige uitdaging die elk advies met zich meebrengt.

Als organisatieontwikkelaar en -adviseur heeft Wijnand onder meer ervaring met vraagstukken op het gebied van organisatieinrichting, ketensamenwerking, beleid(suitvoering) en procesmanagement. Het is zijn overtuiging dat ieder organisatievraagstuk vraagt om maatwerk en een diepgaande probleemanalyse. Als gecertificeerd Lean Black Belt heeft Wijnand aangetoond dat hij het Lean gedachtegoed in diverse opdrachten succesvol weet toe te passen.

Wijnand voltooide in 2018 de master Beleid & Advies (Bestuurskunde) aan de Radboud Universiteit. Naast deze studie vond hij verbreding en verdieping middels het voltooien van twee honoursprogramma’s en aanvullende studieprogramma’s in Sociologie en Politicologie. Wijnand woont in Utrecht en werkt sinds begin 2023 bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm