Adviseur

Maxime Dekkers

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Maxime Dekkers3 11w

Over Maxime

Maxime Dekkers vindt het belangrijk om bij te dragen aan een gelijkwaardige, veilige en duurzame toekomst voor iedereen. Daarin staan we voor grote opgaven, zoals het verkleinen van (kansen)ongelijkheid en het oplossen van de klimaatcrisis. Het vinden van oplossingen en het maken van keuzes hiertoe is niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer we verschillen van inzicht of belang, nog niet alle kennis paraat hebben of oplopen tegen (soms te) ingewikkelde systemen. Als bestuurskundige en organisatiewetenschapper weet Maxime goed om te gaan met dit soort complexiteit en deze te vertalen naar een pragmatische aanpak. Ze is gewend om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, met oog voor alle perspectieven en belangen.

Bij AEF adviseert Maxime rijksoverheid, decentrale overheden, uitvoeringsorganisaties en maatschappelijke organisaties om stappen te zetten richting deze toekomst. Dat doet ze in vraagstukken rondom migratie, (zorg- en) veiligheid en de werking van het openbaar bestuur. Haar doel is om samen focus te houden op waarom we iets doen en op de beleving van de mensen waar het om gaat.

In haar aanpak zorgt ze dat zo snel mogelijk alle feiten, perspectieven en belangen op tafel komen. Ze zoekt strategisch naar wat organisaties en mensen beweegt om stappen te zetten, en wat nodig is om eventuele belemmeringen of zorgen weg te nemen. Dat doet ze altijd met optimisme, humor, een beetje idealisme en passend relativeringsvermogen.

In haar vrije tijd bezoekt Maxime regelmatig rock- en popconcerten. Ze wordt blij van goede boeken, wielrennen (mits het mooi weer is) en boksen.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm