Adviseur

Inez Vereijken

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Inez Verijken 32zz

Over Inez

Inez Vereijken is adviseur bij AEF en bijt zich graag vast in uitdagende vraagstukken waarin ze haar onderzoekende aard en strategisch inzicht kan combineren. Of het nu gaat om strategieontwikkeling, het evalueren van beleid, het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek of het opstellen van een business case: ze krijgt energie als het lukt om zaken in beweging te krijgen.

Inez heeft jarenlange ervaring als beleidsadviseur onderwijs en strategie voor de Radboud Universiteit. Daar heeft ze zich onder meer ingezet voor een betere aansluiting tussen het voortgezet onderwijs, hbo en universiteit en het verbeteren van het studiesucces in het eerste jaar. Ook heeft ze diverse strategische trajecten begeleid, zoals de herijking van het universitaire besturingsmodel en de ontwikkeling van een strategiemonitor. Inez heeft haar hart verpand aan het onderwijs en wordt dan ook graag ingezet op opdrachten die deze sector versterken. Ze is lid van de landelijke Expertgroep Toegankelijkheid Hoger Onderwijs (ETHO), waarin ze door het bundelen, ontsluiten, ontwikkelen en toepasbaar maken van kennis bijdraagt aan een toegankelijk hoger onderwijs en het vergroten van de kansengelijkheid.

Eerder werkte Inez onder meer als adviseur voor KPMG aan strategische vraagstukken in het hoger onderwijs en het opstellen van businesscases in de publieke en private sector. Inez heeft een bedrijfskundige achtergrond met een financieel-economische specialisatie. Hierdoor benadert zij vraagstukken vanuit een multidisciplinair perspectief en heeft zij oog voor financiële consequenties van beleid.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm