AEF 8 8 2023 boeklezing Willemijn Aerdts 099 1

Impact Report 2023

Welke impact heeft ons bureau het afgelopen jaar gemaakt? Op welke manier hebben wij verschil kunnen maken in het ontrafelen, verbinden en vooruithelpen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken?

In ons Impact Report blikken we met trots terug op 2023. We kijken naar wat we goed hebben gedaan en wat er beter had gekund. We delen bijzondere verhalen over projecten die ons zijn bijgebleven. En we laten zien hoe onze adviseurs ook buiten opdrachten om een rol van betekenis spelen in het publieke debat.

Natuurlijk leggen we ook verantwoording af: over onze jaarcijfers, wat we doen om onze CO₂-voetafdruk te verkleinen en welke stappen we zetten op het gebied van diversiteit en inclusie.

Onze lat ligt hoog. Vanuit een maatschappelijk betrokken houding staan wij voor kwalitatief hoogwaardig advies. Met onafhankelijkheid als belangrijkste kernwaarde. Wij durven kritisch te zijn.

Onze samenwerkingen

Wie waren onze opdrachtgever in 2023? Met wie werkten we samen? Welke projecten en organisaties ondersteunde ons bureau in het kader van social return?

Diversiteit en inclusie

Welke stappen zetten we op het gebied van diversiteit en inclusie? Wat gaat er goed en wat kan er nog beter? 

Voorgaande jaarverslagen

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm