Adviseur

Sanne van Eerden

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Sanne Van Eerden2 022w

Over Sanne

Sanne van Eerden wordt gedreven door een liefde voor de inhoud. Ze creëert graag beweging door met anderen vraagstukken te doorgronden. Vanuit de praktijk, met oog voor wat verandering vraagt van organisaties.

Sanne is afgestudeerd als psycholoog en criminoloog en heeft als psycholoog gewerkt in het justitiële veld. Vervolgens volgde zij een Rijkstraineeship, waarna ze vier jaar bij het Rijk werkte. Eerst bij DJI en het kerndepartement van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarna bij het ministerie van VWS, waar zij als projectleider decentralisatie jeugd verantwoordelijk was voor de samenwerking tussen het Rijk, gemeenten en zorgaanbieders. Ook droeg ze bij aan de totstandkoming van de Jeugdwet.

Sinds 2015 werkt Sanne bij AEF. Zij begeleidt regelmatig complexe (samenwerkings)processen, vooral in de zorg, veiligheid en het brede sociaal domein. Door haar ervaring op uitvoerings-, organisatie- en stelselniveau is zij in staat om snel verbindingen te leggen en te schakelen. Als daadkracht, (politieke) sensitiviteit en samenhang nodig is, komt zij het best tot haar recht.

Sanne speelde in het Nederlands basketbalteam.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm