Werkstudent

Milou van Helmond

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Milou van Helmond 01

Over Milou

Milou is een gedreven en enthousiaste professional met een sterke interesse voor het adviesvak. Vraagstukken waarin verschillende perspectieven en lastige dilemma's samenkomen, boeien haar zeer.

Milou volgde de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waar ze zich verdiepte in de complexiteit van bestuurlijke vraagstukken. Binnen haar studie ging Milou's speciale interesse uit naar ‘behavioral foundations en public policy', waar ze een minor in volgde. Ook vraagstukken binnen het sociaal domein en de domeinen zorg en veiligheid spreken haar zeer aan.

De vaardigheden en kennis die ze heeft opgedaan binnen de vakken arbeidspsychologie, organisatiepsychologie en arbeid, en management en maatschappelijke vraagstukken, past ze graag toe binnen haar projecten bij AEF. Hiervoor werkte ze een jaar lang als HR-manager bij Solve Consulting Utrecht.

Milou zit niet graag stil. Naast haar werkzaamheden bij AEF is Milou vrijwilligster bij de Scouting en maakt ze graag een wandeling met vrienden.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm