Adviseur

Renske Kroeze

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Renske Kroeze 05w

Over Renske

Renske is als adviseur actief in het brede sociaal domein, de geestelijke gezondheidszorg en domeinoverstijgende vraagstukken. Hierbinnen houdt ze zich voornamelijk bezig met strategische vraagstukken, de vertaling naar de praktijk en andersom. Renske kijkt altijd vanuit meerdere perspectieven naar vragen: vanuit wat werkt voor mensen, maar ook vanuit het perspectief van een gezonde organisatie en dito stelsel. Het expliciet maken van publieke waarden die soms kunnen wringen en het komen tot een bewust besluit dat zoveel mogelijk recht doet aan wat we beogen, daar krijgt Renske energie van.

Eerder werkte Renske bij het Ministerie van Financiën aan beleidsevaluaties en het Rijksbrede evaluatiestelsel. Bij het Instituut voor Publieke Waarden deed ze actieonderzoek bij gezinnen met meerdere problemen, mensen met onbegrepen gedrag en cliëntgestuurde initiatieven rondom geestelijke gezondheid. Ook adviseerde zij bij Eden McCallum bedrijven in binnen- en buitenland over strategische en operationele vraagstukken.

Renske heeft een onderzoeksmaster in psychologie, een bachelor in klinische psychologie en een bachelor in politicologie en bestuurskunde afgerond. Renske werkt sinds 2022 bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm