Adviseur

Maryam El-Rahmouni

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Maryam El Rahmouni 07

Over Maryam

Maryam EL-Rahmouni werkt het liefst aan 'wicked problems' op het snijvlak van zorg en veiligheid en met een sociaal-maatschappelijk karakter. Ze heeft ruim vijftien jaar ervaring in het werken met en voor gemeenten en de Rijksoverheid. Bij AEF werkt ze onder meer aan opdrachten rondom interim-management en bestuurlijke vraagstukken binnen het Zorg- en of Veiligheidsdomein.

Maryam is analytisch en strategisch sterk, doorziet snel welke uitdagingen er liggen in de praktijk en hoe je met diverse stakeholders samen tot een duurzame en creatieve oplossing kunt komen. Ze weet hierin goed te navigeren tussen de verschillende professionals en belangen en een helder beeld te schetsen waarin eenieder zich herkent.

Voordat Maryam aan de slag ging bij AEF, werkte ze bij het ministerie van Justitie en Veiligheid; voor het Landelijk Informatie en Expertise Centrum (LIEC) en RIEC Midden Nederland. Ze coördineerde landelijk de tien verschillende RIEC-regio's, werkte aan de aanpak van (drugs)criminaliteit bij jongeren en was betrokken bij het opzetten van integrale samenwerkingsverbanden op de gebieden zorg, veiligheid, preventie en repressie. Ook heeft ze ruime ervaring in het ontwikkelen en implementeren van duurzame programma’s bij maatschappelijke partijen, als ook rijksoverheid gemeenten en veiligheidshuizen.

Ze is afgestudeerd op Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit en rondde recentelijk nog een postdoctoraal in Behavior Change af.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm