Adviseur

John Elffers

email hidden; JavaScript is required
John Elffers3 008w

Over John

John Elffers (1943) startte samen met Andersson en Felix in 1982 AEF. Voorjaar 2006 is hij teruggetreden uit de vennootschap. De managementtaken van AEF zijn overgedragen aan de overige vennoten. Hij blijft werken in het AEF-verband.

John Elffers adviseert op het gebied van strategische planningen, organisatieontwikkeling, procesbegeleiding en treedt soms op als arbiter. Elffers was projectleider implementatie Hoger beroep vreemdelingenzaken bij de Raad van State (onderdeel van de Nieuwe Vreemdelingenwet).

Daarnaast was hij recent interim-hoofd Personeel en Organisatie van het Openbaar Ministerie en voerde hij o.a. opdrachten uit bij een aantal professionele instellingen -architectenbureaus, stedebouwkundige bureaus, instellingen voor muziek en dans en een groep kinderartsen-.

Nevenfuncties: voorzitter Raad van Toezicht instelling voor jeugdhulpverlening, vice-voorzitter Raad van Toezicht instelling voor verstandelijk gehandicapten, lid van bestuur Jantje Beton, lid van de Social Housing organisatie SGHI, lid van het bestuur van een kleine galerie.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm