Adviseur

Floortje Jorna

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Floortje Jorna2 02w

Over Floortje

Floortje haar grote interesse voor het ontleden van maatschappelijke vraagstukken en ook de stap naar mogelijke benaderingen, brachten haar tot de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap en vervolgens AEF. De combinatie van haar kennis over het unieke karakter van de publieke sector en haar onderzoeksvaardigheden komen goed van pas in het werk als adviseur, waarbij ze partijen graag verder brengt.

In haar werk heeft Floortje oog voor de verschillende werelden die te maken hebben met een vraagstuk. Uit nieuwsgierigheid verkent ze maar al te graag deze werelden en de contexten, waarbij ze de opgedane kennis snel eigen maakt. Ook maakt ze snel de vertaalslag van inhoudelijke keuzes naar de implicaties voor de praktijk. Als fanatieke voetballer hecht ze veel waarde aan groepsprocessen en gedeeld plezier.

Floortje liep eerder stage bij AEF en combineerde projectwerk met haar scriptieonderzoek. Sinds najaar 2022 is ze gestart als adviseur bij AEF. Buiten haar werk om is Floortje een initiatief Plein Publiek aan het opzetten, om overheidsorganisaties en studenten aan elkaar te verbinden voor de arbeidsmarktoriëntatie.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm