Associate Partner

Marlijn Althuizen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Marlijn Althuizen2 45w

Over Marlijn

Marlijn Althuizen heeft een brede ervaring in de gezondheidszorg. In de rol van adviseur, procesbegeleider, projectleider of programmamanager adviseert en ondersteunt zij bij strategische beleidsvraagstukken en bij organisatievraagstukken. Zowel bij overheid, beroeps- en brancheorganisaties in de zorg als bij samenwerkingsverbanden en individuele zorgaanbieders.

Marlijn is nieuwsgierig, heeft een open houding en is gedreven in haar werk. Ze probeert opdrachtgevers verder te helpen met heldere analyses en wil graag tastbare resultaten bereiken. Ze werkt vanuit het doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg. Vanuit de overtuiging dat gezondheid ons waardevolste bezit is. Immers ‘’een gezond mens heeft 1000 wensen, een ziek mens maar één’’ – citaat van Jan Mens.

De zorg is de rode draad door de loopbaan van Marlijn. Zij werkte eerder als senior consultant bij de adviesgroep Zorg van Baker Tilly. En daarvoor bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg van het ministerie van VWS. Marlijn heeft een master in beleid en management van de gezondheidszorg en een master in internationale gezondheidszorg. Daarnaast heeft ze een opleiding organisatie- en veranderkunde aan het SIOO gevolgd. Marlijn werkt sinds 2020 bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm