Adviseur

Charlotte Hagenaars

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Charlotte Hagenaars 12w zz

Over Charlotte

Charlotte is nieuwsgierig, creatief en oplossingsgericht. Het onderzoeken en aanpakken van maatschappelijke vraagstukken is al sinds het begin van haar studie haar drijfveer.

Charlotte volgde een bachelor Sociologie aan de Universiteit Utrecht en rondde daarna aan de Vrije Universiteit van Amsterdam cum laude de onderzoeksmaster Societal Resilience (Big Data for Society) af. Tijdens deze master leerde ze hoe je data-analyse op een doeltreffende manier kan gebruiken in het onderzoek naar complexe maatschappelijke vraagstukken, zoals klimaatverandering en polarisatie in de samenleving. Met veel plezier past Charlotte deze vaardigheden nu toe bij haar projecten voor AEF.

Naast haar werk voor AEF haalt Charlotte veel energie uit het organiseren van evenementen en het samenbrengen van mensen met verschillende perspectieven. Zo richtte ze samen met Prof. dr. Hans Boutellier de Perspectieven in Polarisatie Community op, een lerende gemeenschap voor professionals op het gebied van maatschappelijke polarisatie. Ook werkte ze tijdens haar stage bij het Verwey-Jonker Instituut mee aan verschillende onderzoeks- en adviesprojecten rondom maatschappelijke onrust, polarisatie en radicalisering.

Charlotte spendeert haar vrije uren graag in filmhuizen en concertzalen óf achter haar naaimachine.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm