Over ons

Giro d italia

Wat ons drijft? Goed onderwijs voor onze kinderen. Goede zorg voor wie zorg nodig heeft. Op een verantwoordelijke manier omgaan met onze planeet.

Maar ook: een economie en ruimtelijke omgeving die niet alleen onze welvaart vergroten, maar waarin we plezier kunnen maken en ons veilig voelen. Waarin we ons kunnen verwonderen en opwinden, waarin we samen kunnen werken en samen kunnen leven. Dat is wat ons drijft.

Als onderzoekers, adviseurs en veranderaars brengen we mensen en organisaties bij elkaar. We brengen in kaart welke behoeftes er leven, wat er goed gaat en waar de obstakels liggen. We identificeren wat ervoor nodig is om beleid te maken dat organisaties in staat stelt om te doen waarvoor ze zijn opgericht: werken aan een sterker Nederland.

Schermafbeelding 2024 06 04 om 15 14 28

Een hecht en divers team

Onze adviseurs en bureaumedewerkers hebben uiteenlopende achtergronden. We hebben politicologen, bestuurskundigen en juristen in huis, maar ook voormalig politieagenten, zorgprofessionals, leraren, filosofen en kunstenaars. Door vanuit verschillende perspectieven te kijken, houden we onze blik open én op de praktijk gericht.

'We identificeren wat ervoor nodig is om beleid te maken dat organisaties in staat stelt om te doen waarvoor ze zijn opgericht: werken aan een sterker Nederland.'

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm