Creative director / communicatieadviseur

Nynke Willemsen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Nynke Willemsen 04w

Over Nynke

Nynke brengt mensen bij elkaar en maakt complexe informatie toegankelijk. Ze brengt inhoud, vorm en doel samen om zo impactvolle producten te ontwikkelen. Nadenken hoe informatie overkomt en hoe we als mensen leren maakt haar blij. Ze ontwikkelt crossmediale campagnes, bedenkt verassende concepten en zoekt voortdurend naar de nieuwste en beste manieren om een boodschap te communiceren.

Bij AEF werkt Nynke mee aan diverse projecten in de publieke sector. Haar rol daarin is het organiseren en/of begeleiden van creatieve werksessies, en het uitdenken en realiseren van ontwerp. De eindgebruiker van een opgeleverd product staat altijd centraal, Nynke onderzoekt daarom graag welke vorm het beste aansluit om de boodschap goed over te brengen. Haar kracht ligt in het stellen van de juiste vragen om zo tot krachtige en gebruiksvriendelijke communicatieoplossingen te komen.

Vanuit haar studie Advanced Business Creation heeft Nynkes loopbaan zich gericht op de combinatie van ondernemerschap, innovatie en creativiteit. Nynke heeft een achtergrond in de creatieve communicatiewereld en geeft gastlessen ondernemerschap en innovatie aan middelbare scholieren. Voor haar komst naar AEF werkte zij vanuit haar eigen bureau aan uiteenlopende opdrachten in het onderwijs, de zorg en de culturele sector.

Nynke is creatief, pragmatisch en steekt graag de handen uit de mouwen. Haar grote interesse in mensen en cultuur heeft haar – in samenwerking met Taal Doet Meer – ertoe gebracht de Wereldse Taalwandeling te bedenken en ontwikkelen. Deze wandeling in Utrecht staat in teken van ontmoetingen, de Nederlandse taal leren en in gesprek over cultuur.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm