Partner

Aris van Veldhuisen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Arisvan Veldhuisen4 10k2w

Over Aris

Voor Aris van Veldhuisen (1971) is het vergaren van kennis en kunde een manier van leven. Als adviseur en onderzoeker draagt hij het liefste bij aan het vergroten van inzicht bij alle betrokken spelers, om van daaruit beweging te creëren en verandering op gang te brengen. Gevoel voor samenhang, een hoge kwaliteitsstandaard en oog voor detail kenmerken zijn aanpak. Aris is gefascineerd door organisaties: waarom ze bestaan, hoe ze werken, welk effect ze hebben. En vooral: hoe je ze beter kunt laten functioneren.

Aris werkt als adviseur vanuit betrokkenheid en liefde voor de inhoud. Hij is niet bang voor complexiteit of lastige verhoudingen.
Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit werkte Aris voor Sioo, centrum voor organiseren en veranderen. Vervolgens werkte hij vijf jaar als (senior)adviseur arbeids- en organisatievraagstukken bij TNO Arbeid.

Bij AEF is hij verantwoordelijk voor onderzoeks- en veranderprojecten in een groot aantal sectoren. Regelmatig verzorgt hij lezingen en treedt hij op als docent en begeleider. De dagelijkse leiding van AEF is in handen van Aris.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm