Partner

Aris van Veldhuisen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Aris Van Veldhuisen5 23r kw

Over Aris

Voor Aris van Veldhuisen (1971) is het verzamelen van kennis, kunde en wijsheid een manier van leven. Aris draagt graag bij aan het vergroten van inzicht bij alle betrokken spelers, om van daaruit beweging te creëren en verandering op gang te brengen. Gevoel voor samenhang, een hoge kwaliteitsstandaard en oog voor detail kenmerken zijn aanpak. Aris is gefascineerd door organisaties: waarom ze bestaan, hoe ze werken, welk effect ze hebben. En vooral: hoe je ze beter kunt laten functioneren. Aris werkt als adviseur vanuit betrokkenheid en liefde voor de inhoud. Hij is niet bang voor complexiteit of lastige verhoudingen.

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit werkte Aris voor Sioo, centrum voor organiseren en veranderen. Vervolgens werkte hij vijf jaar als (senior)adviseur arbeids- en organisatievraagstukken bij TNO Arbeid. Aris werkt bij AEF sinds 2003 en werd partner in 2008. Hij gaf leiding aan het kantoor van 2013 tot en met 2021: een periode waarin AEF groeide in omvang, kwaliteit en warmte.

Aris is eindverantwoordelijk voor strategische onderzoeks- en veranderprojecten in verschillende sectoren, waaronder het openbaar bestuur en de zorg. Regelmatig verzorgt hij lezingen en treedt hij op als docent, gespreksbegeleider en dagvoorzitter.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm