Adviseur

Ingrid Oomes

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Ingrid Oomes3 03w

Over Ingrid

Ingrid Oomes draagt al ruim twintig bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties in de publieke sector. Haar opdrachten gaan over het bouwen van lerende organisaties, strategie bepaling, het faciliteren van samenwerking, en cultuurveranderingstrajecten. Zij is altijd gericht op het creëren van verbinding en vertrouwen, zodat mensen en teams effectief en op prettige manier hun werk kunnen doen.

Naast haar adviesopdrachten ondersteunt Ingrid als coach ook 1-op-1 mensen in hun professionele ontwikkeling. Zij gelooft dat medewerkers die zichzelf goed kennen professioneel zinnige keuzes maken. En daarmee gezonde organisaties vormen die doen wat ze moeten doen. Met oefeningen, theoretische inzichten en reflecties houdt zij mensen een spiegel voor die helpt hun talent optimaal in te zetten en bewuster professionele keuzes te maken. En om zich met (nog) meer energie en plezier in te zetten voor publieke taken.

Gefascineerd door de vraag 'Wat is er nodig om het anders te doen?' is zij in staat mensen bijeen te brengen, naar elkaar te laten luisteren en samen tot verbetering te komen. Zij kan vanuit veel perspectieven kijken, ieders stem horen en erbij halen wat vergeten wordt. Ze is een geboren pragmaticus. In de wirwar van belangen, mensen en emoties zoekt zij altijd een concreet punt. Want alle grote reizen beginnen met één stap.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm