Adviseur

Erwin de Craen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Erwin de Craen 20

Over Erwin

Erwin is een breed onderlegd adviseur die zich graag verdiept in uiteenlopende vraagstukken en domeinen binnen het openbaar bestuur. De rode draad in zijn werk is het functioneren van overheidsorganisaties, beleid en wetgeving. Zo is hij vaak betrokken bij evaluatieonderzoeken en strategische vraagstukken, met name binnen onderdelen van de rijksoverheid, maar ook in het bredere openbaar bestuur.

Erwin hecht er sterk aan om in onderzoeken naar overheidsfunctioneren niet alleen de verantwoording van het verleden centraal te stellen maar juist ook lessen te trekken om de dienstverlening richting de toekomst te verbeteren. 'Vooruitkijkend leren': daarin is Erwin op zijn best. Vraagstukken voor alle betrokkenen inzichtelijk maken en vervolgens de ruimte creëren om gezamenlijk de blik naar voren te richten. Zo concreet mogelijk, met leer- en verbeterpunten die écht opvolging krijgen in de praktijk. Uit het leggen van die puzzel haalt Erwin energie.

Erwin studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Publiek Management aan de Universiteit Utrecht. Sinds medio 2020 werkt hij bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm