Adviseur

Walter Etty

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Walter Etty3 04 kw

Over Walter

Voor Walter Etty (1949) biedt elke nieuwe adviesopdracht de kans om de vraag van burgers, consumenten en klanten centraal te stellen. Ook om kleine en grote organisaties te helpen samen te werken in ketens. Of het nu gaat om dienstverlening, zorg, cultuur of innovatie. Elke opdracht is voor hem ook een kans om zelf iets te leren en zijn rijke bestuurlijke- en advieservaring op de proef te stellen.

Walter is inmiddels 25 jaar adviseur bij AEF en daarvoor tien jaar wethouder van Financiën en organisatie voor de gemeente Amsterdam. Hij was zeven jaar voorzitter van de Consumentenbond, vier jaar lid van het Commissariaat voor de Media en bestuurder bij tal van kunstinstellingen.

Hij schreef baanbrekende adviezen over vraagsturing in de gezondheidszorg, en de verhouding tussen markt en overheid. Ook adviseerde hij over sociale infrastructuur en de financiering van de kunsten. Hij was projectleider voor complexe ruimtelijke projecten zoals het Museumplein en het Wieringerrandmeer. Hij bekleedde verschillende advies- en bestuursrollen, vaak in crisissituaties, voor de Postcodeloterij, Ctsv en het ministerie van Defensie.

Hij is nu o.a. voorzitter van de initiatiefgroep ‘Samen op Reis’, waarin alle bij het openbaar vervoer betrokken partijen samenwerken om vanuit de vraag van de reiziger ‘van deur tot deur’ oplossingen te realiseren. Hij is ook lid van de Auditcommissie van de FNV en voorzitter van het IDFA Bertha Fund.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm