Stagiair

Ella Houtkoop

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Ella Houtkoop 04

Over Ella

Ella is een gedreven Masterstudent Bestuur en Beleid aan de Universiteit Utrecht. Eerder rondde ze aan diezelfde universiteit de bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen af met het honoursprogramma.

Al tijdens haar studie is Ella altijd op zoek naar uitdagingen. Als stagiair en werkstudent bij Ipsos ontwikkelde Ella haar onderzoeksvaardigheden door mee te werken aan opinieonderzoek en zetelpeilingen. Ze maakt graag maatschappelijke impact. Bij de Kiesmannen Academie zette ze een campagne op om meer jongeren naar de stembus te krijgen. Daarbij heeft ze als commissielid van het Research Project een internationaal onderzoeksproject opgezet en in goede banen geleid en deed ze onderzoek naar de veerkracht van het Arubaanse publieke domein.

Ella is ondernemend, ze haalt energie uit sociale activiteiten en is sterk geïnteresseerd in de wereld om haar heen. Als afstudeerstagiair combineert zij haar projectwerk bij AEF met haar scriptieonderzoek naar de opvang van asielzoekers. In haar vrije tijd organiseert ze graag dinertjes voor familie en vrienden en speelt ze piano.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm