Adviseur

Isis van Zoest

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Isis Hommema3 28 kw

Over Isis

Isis van Zoest draagt als adviseur bij aan verandering binnen publieke organisaties. Met haar achtergrond in psychologie en bedrijfskunde is ze in staat organisaties verder te brengen. En altijd met gevoel voor de mensen die de organisaties maken.

In de veranderingen die ze begeleidt, zoekt Isis altijd naar kansen voor verbinding. Dat laatste heeft ze zelfs tot haar persoonlijke missie gemaakt: het zoeken naar verbinding tussen collega’s, afdelingen, organisaties en soms zelfs -bijna abstract- tussen systemen.

Als adviseur heeft Isis ruime ervaring in het vormgeven van organisatiestrategie√ęn en het begeleiden van reorganisaties. Zo is zij bijvoorbeeld thuis in het vormgeven van werkprocessen, gedragsverandering en het ontwerpen en implementeren van organisatiestructuren.

Isis staat bekend om haar open houding, pragmatische aanpak en goede vaardigheden in project- en programmamanagement. Haar vaardigheden in organisatieverandering heeft ze versterkt door het volgen van professionele opleidingen in groepsdynamica en verandermanagement.

Isis werkt sinds 2014 bij AEF en is daar verantwoordelijk voor het management van junioren.

Naast haar werk als adviseur beklimt Isis regelmatig het podium als zangeres.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm