Adviseur

Jonas van Leeuwen

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Jonas Van Leeuwen 20w

Over Jonas

Jonas van Leeuwen studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarna hij zijn master Management of Innovation behaalde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het herkennen, analyseren en oplossen van complexe vraagstukken is wat hem drijft. Bij AEF benut hij zijn bedrijfsmatige inzichten door zich in te zetten voor het publieke domein.

Jonas volgt een parttime lerarenopleiding aan de UvA: ‘Aan de slag voor de klas’, waarbij deelnemers meedraaien op een middelbare school. Bij AEF doet Jonas voornamelijk projecten in het onderwijsveld, bijvoorbeeld op het raakvlak van het funderend onderwijs en jeugdzorg. Door bij AEF onderwijsprojecten te doen én voor de klas te staan hoopt Jonas op kruisbestuiving. Opgedane praktijkervaringen wil hij meenemen in het onderzoeks- en advieswerk bij AEF. En omgekeerd hoopt hij de kennis uit de AEF-projecten mee te kunnen nemen bij het lesgeven.

Naast zijn werk bij AEF houdt Jonas van sporten. Hij voetbalt met een vriendenteam in Amsterdam en daarnaast doet hij aan hardlopen en wielrennen.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm