Adviseur

Ingrid Oomes

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Ingrid Oomes2 13w 2

Over Ingrid

Ingrid Oomes heeft meer dan vijftien jaar ervaring als adviseur. Zij heeft altijd gewerkt voor organisaties met idealen. Zij begeleidt mensen in hun ontwikkeling, in Nederland en daarbuiten. Ze woonde en werkte in Uganda, Senegal, Thailand en Nederland.

Ingrid is empathisch, verbindend, analytisch en resultaatgericht. Met haar nieuwsgierige aard en oprechte interesse maakt zij makkelijk contact en komt snel tot de kern. Haar ervaring als trainer zet zij in om te onderzoeken hoe mensen in hun professionele gedrag kunnen veranderen. Gefascineerd door de vraag ‘wat is er nodig om het anders te doen?’, is zij in staat mensen bijeen te brengen, naar elkaar te laten luisteren en elkaar te inspireren, ook wanneer er sprake is van tegenstrijdige belangen.

Ingrid heeft ervaring met evaluaties en is ervan overtuigd dat het proces bijna belangrijker is dan de uitkomsten. Ze stelt zich op als een kritische vriend: direct en constructief. Haar journalistieke achtergrond helpt bij het stellen van vragen. Vragen en nog eens vragen.

Naast een mensen-mens, is Ingrid ook pragmatisch. Binnen de wirwar aan belangen, mensen en emoties streeft zij altijd naar een concreet en haalbaar resultaat.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm