HH 89813611 1920 780

Gezondheidszorg

Verbindingsbrug tussen het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht, ANP Foto / Erik van 't Woud

De zorg in de volle breedte verandert continue. De uitdaging van zorgorganisaties en overheid zorg te blijven bieden die betaalbaar is én aansluit bij de behoeften van de burger. De urgentie om in te spelen op de trends neemt toe. Dat roept op verschillende terreinen vragen op.

Hoe werken we goed samen in de regio? Hoe geven we preventie in de gezondheidszorg vorm en financieren we dat? Hoe geven we integraal capaciteitsmanagement goed vorm? Hoe gaan we om met wachtlijsten? Hoe zetten we data optimaal in om zorg efficiënter te maken?

Onze propositie? Een fitte bedrijfsvoering, inzet van data in de zorg en samenwerking tussen zorginstellingen en over domeinen heen. We kennen de ziekenhuiszorg, huisartsenzorg, GGZ en VVT van binnenuit. Vanuit de praktijk gaan we aan de slag en gebruiken die inzichten op stelselniveau. Onze kracht zit in het combineren van kennis van de inhoud en uitstekend projectmatig werken. Dat bewijst zich in onze trackrecord.

Meer weten over dit thema?

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm