Werken bij Andersson Elffers Felix

Wij zoeken stagiairs!

  • Wil jij bijdragen aan een sterkere (semi-)publieke sector?
  • Kun je complexe problemen op een systematische manier ontleden
  • Heb je affiniteit met strategische en/of bedrijfskundige vraagstukken?
  • Maak je makkelijk verbinding met verschillende soorten mensen?

En wil je werken bij een onafhankelijk adviesbureau, waar je met vijftig ambitieuze collega’s het verschil kunt maken in toonaangevende projecten? Solliciteer dan voor een functie als stagiair bij AEF!

We zoeken universitaire studenten -met in ieder geval een bachelordiploma- die bij ons stage willen lopen in de periode van september 2021 – februari 2022. We zoeken iemand met interessante maatschappelijke activiteiten en een duidelijke motivatie voor publiek advieswerk. Omdat we aan heel verschillende vraagstukken werken, streven we naar een interdisciplinair team met een diversiteit aan (culturele) achtergronden.

Als stagiair draai je mee in onze projecten die aansluiten bij je interesses en je ontwikkeldoelen. Je bent energiek en flexibel en gaat graag een uitdaging aan. Het is eventueel mogelijk -in overleg- je stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

Bij AEF werken mensen met uiteenlopende achtergronden. Bijvoorbeeld bestuurskundigen, economen, juristen, psychologen, wiskundigen en werktuigbouwkundigen. AEF'ers zijn betrokken bij de wereld en betrokken bij elkaar. We delen een sterk analytische invalshoek en gaan voor kwaliteit. Wanneer het nodig is proberen we de onderste steen boven te krijgen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan vóór 20 juni 2021 je cv en een motivatiebrief naar werving@aef.nl.

Heb je vragen over de stage of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Floor Hoogeboom, 030-236 30 30 of stuur een mail: werving@aef.nl. Ze beantwoordt je vragen graag.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm