Werken bij Andersson Elffers Felix

Wij zoeken stagiairs!

Solliciteren:
030 - 236 30 30
email hidden; JavaScript is required
 • Wil jij bijdragen aan een sterkere (semi-)publieke sector?
 • Kun je complexe problemen op een systematische manier ontleden
 • Heb je affiniteit met strategische en/of bedrijfskundige vraagstukken?
 • Maak je makkelijk verbinding met verschillende soorten mensen?

En wil je werken bij een onafhankelijk adviesbureau, waar je met zeventig ambitieuze collega’s het verschil kunt maken in toonaangevende projecten? Solliciteer dan voor een functie als stagiair bij AEF!

Wij zijn op zoek naar iemand met een bachelor- of masterdiploma die bij ons stage wil lopen voor vier tot zes maanden in de periode van september 2024 – februari 2025. We zoeken iemand met interessante maatschappelijke activiteiten en een duidelijke motivatie voor publiek advieswerk. Omdat we aan veel verschillende vraagstukken werken, streven we naar een interdisciplinair team met een diversiteit aan (culturele) achtergronden.

Een stage bij AEF is afwisselend, uitdagend en dynamisch
Als stagiair draai je volop mee in onze projecten die aansluiten bij je interesses en je ontwikkeldoelen. Je bent energiek en flexibel en gaat graag een uitdaging aan. Het is eventueel mogelijk - in overleg - je stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

Je houdt je bij AEF bezig met strategische en actuele vraagstukken, bijvoorbeeld:

 • Hoe geven we een regionale samenwerking tussen zorg- en welzijnsaanbieders, en zorgverzekeraar en gemeenten concreet vorm?
 • Hoe benutten overheden op nationaal en regionaal niveau de kansen die slimme voertuigen bieden?
 • Hoe functioneert het nieuwe besturingsmodel voor de 112-meldkamers?
 • Op welke manier kunnen we de woningbouw versnellen in de steden waar het tekort aan betaalbare en passende woningen het grootst is?
 • Hoe houden we de studieboeken van studenten betaalbaar, en beschermen we de privacy van studenten en docenten als ze gebruik maken van digitale leermaterialen?
 • Welke afspraken maken de rijksoverheid en decentrale overheden om de energietransitie de versnellen?
 • Hoe draagt meer inzicht in de aangeboden behandelingen in de GGZ bij aan de kwaliteit van de GGZ?
 • Hoe veilig voelen kinderen en jongeren in jeugdhulp met verblijf zich, en wat maakt dat ze zich veilig of onveilig voelen?

Op onze projectenpagina en op LinkedIn staan nog meer voorbeelden van aansprekende vraagstukken waar we afgelopen jaren aan gewerkt hebben.

Bij AEF werken gedreven en maatschappelijk betrokken professionals
Bij AEF werken mensen met uiteenlopende achtergronden. Bijvoorbeeld bestuurskundigen, economen, juristen, psychologen, wiskundigen en werktuigbouwkundigen. AEF'ers zijn betrokken bij de wereld en betrokken bij elkaar. We delen een sterk analytische invalshoek en gaan voor kwaliteit. Wanneer het nodig is proberen we de onderste steen boven te krijgen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan vóór 21 mei 2024 je cv en een motivatiebrief naar email hidden; JavaScript is required, met als onderwerp 'sollicitatie stage'. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 3 en 4 juni.

Heb je vragen over de stage of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Lisette Reuvers via 030-236 30 30, of stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required: zij beantwoordt je vragen graag.

51684942818 8c805fbcc9 o DSCF2572

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm