Werken bij Andersson Elffers Felix

AEF zoekt nieuwe adviseurs

Solliciteren:
0302363030
email hidden; JavaScript is required
 • Wil jij met hoogwaardig onderzoek en advies bijdragen aan een sterkere publieke sector?
 • Heb je uitstekende analytische en sociale vaardigheden? En maak je makkelijk verbinding met verschillende soorten mensen?
 • Beschik je over probleemoplossend en lerend vermogen, en ben je creatief in je aanpak?
 • Heb je affiniteit met strategische en/of bedrijfskundige vraagstukken?

Én wil je werken bij een onafhankelijk adviesbureau, waar je met ruim zeventig ambitieuze collega’s het verschil kunt maken in toonaangevende projecten? Lees dan verder!

AEF zoekt adviseurs op verschillende niveaus
Of je nou pas net je WO-masterdiploma op zak hebt, of al vele jaren ervaring meebrengt: we zijn nieuwsgierig naar jou! Heb je ruimere werkervaring? Dan verwachten we net wat meer van je. Naast bovenstaande punten verwachten we dat je een team kunt aansturen, en over een netwerk in de (semi-)publieke sector beschikt (danwel in staat bent dit snel op te bouwen).

Werken bij AEF is afwisselend, uitdagend en dynamisch
AEF is een adviesbureau dat zich richt op actuele maatschappelijke vraagstukken in het brede publieke domein. Als bureau ondersteunen we overheden, publieke en private organisaties bij belangrijke vraagstukken. Dat doen we met hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij strategische vernieuwingen en veranderprocessen. In projecten maak je deel uit van een team. Binnen het team zijn gedeelde verantwoordelijkheid, professionaliteit en werkplezier belangrijke uitgangspunten en werk je zowel zelfstandig als samen aan een opdracht. We worden steeds voor uitdagende opdrachten gevraagd en hebben mensen zoals jij nodig om die uit te kunnen voeren.

Bij AEF werken talentvolle, gedreven en maatschappelijk betrokken professionals

Adviseurs bij AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid. In een divers team ontwikkelen adviseurs een passende aanpak bij elke vraag. Samen maken we het verschil door hoge kwaliteit te leveren. Vanuit persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten werken we onafhankelijk aan thematieken in het publieke domein. We zijn sterk op inhoud en proces, gericht op verbetering en vernieuwing, en zijn gewend om rekening te houden met vaak uiteenlopende belangen.

Wij vinden het belangrijk om verschillende professionele en persoonlijke achtergronden in ons werk te betrekken. AEF heeft veel verschillende expertises in huis om vraagstukken aan te pakken. Van bedrijfs- en bestuurskundigen, juristen, natuurkundigen, wiskundigen, psychologen tot en artsen en verpleegkundigen: die brede mix aan achtergronden en ervaringen maken het mogelijk om opdrachtgevers vanuit verschillende vakgebieden en ervaringen oplossingen aan te reiken. We willen daarnaast een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen welkom is, ongeacht geloof, etnisch/culturele achtergrond, gender, leeftijd of van wie je houdt. 

Je houdt je bij AEF bezig met strategische en actuele vraagstukken
Denk daarbij aan vraagstukken zoals:

 • Hoe geven we een regionale samenwerking tussen zorg- en welzijnsaanbieders, en zorgverzekeraar en gemeenten concreet vorm?
 • Hoe is de hersteloperatie voor de Toeslagenaffaire georganiseerd en behoeft deze nog bijsturing?
 • Hoe kan de verbinding tussen jeugdzorg en volwassenen-GGZ verbeterd worden, zodat ouders met psychiatrische problemen en hun kinderen zo goed mogelijk geholpen kunnen worden?
 • Hoe functioneert het nieuwe besturingsmodel voor de 112-meldkamers?
 • Op welke manier kunnen we de woningbouw versnellen in de steden waar het tekort aan betaalbare en passende woningen het grootst is?
 • Hoe houden we de studieboeken van studenten betaalbaar, en beschermen we de privacy van studenten en docenten als ze gebruik maken van digitale leermaterialen?
 • Welke afspraken maken de rijksoverheid en decentrale overheden om de energietransitie de versnellen?

Op onze projectenpagina en LinkedIn-pagina staan meer aansprekende vraagstukken waar we afgelopen jaren aan hebben gewerkt.

AEF biedt een ambitieuze, prettige en inspirerende werkomgeving
Er is veel oog voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

 • Goede arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris voor een functie van 32-40 uur per week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Invloed op je eigen werk door te bepalen vanuit waar, wanneer, waaraan en hoe je werkt. Uiteraard in overleg met je collega’s of de opdrachtgever.
 • Een stevig opleidingsprogramma. Er is veel ruimte voor leren en ontwikkelen. We bieden cursussen en trainingen aan om je te ontwikkelen in het vak. Je krijgt een mentor die je begeleidt bij je ontwikkeling en werkpakket.
 • Verschillende inhoudelijke en sociale activiteiten. We organiseren de maandelijkse bureauavond en een halfjaarlijkse bureautweedaagse waar we leren, ontwikkelen, geïnspireerd worden en met elkaar in gesprek gaan over inhoudelijke thema’s. Daarnaast organiseren we zowel intern als extern diverse workshops, trainingen, sportactiviteiten en borrels.

Zie jij jezelf werken bij AEF? Stuur je cv met motivatiebrief uiterlijk zondag 11 juni toe naar email hidden; JavaScript is required. Meer informatie over het sollicitatieproces vind je op onze website. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het wervingsteam: Jelte Schievels of Danique van der Burg, of bel naar 030 23 63 030, zij helpen je graag verder!

Meer weten over ons? Bekijk onze Werken bij pagina voor meer informatie en blijf op de hoogte van ons werk via AEF op LinkedIn.

52502037799 dc2f49b7e1 o 52067221057 f7bbbf70d8 k

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm