Over Andersson Elffers Felix

Ons verhaal

51620838487 9feb15bb51 o
Frank van der Most

Wij zijn een maatschappelijk betrokken en onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met ruim veertig jaar ervaring in het publieke domein.

AEF is in 1982 opgericht door Hans Andersson, John Elffers en Peter Felix. Sinds onze oprichting zijn we een bureau dat maatschappelijk betrokken durft te zijn. Wij werken hard en stáán voor een publieke sector die bijdraagt aan een veilig en welvarend Nederland, dat van en voor iedereen is en waarin mensen zich gehoord voelen en beschermd weten.

Al ruim veertig jaar bewijzen we onze meerwaarde via onze onafhankelijkheid, eigenheid en de hoge kwaliteit die we brengen in de projecten waar we aan werken. Bij elk vraagstuk bekijken we opnieuw wat er écht speelt en durven we te doen wat nodig is om impact te maken die blijvend van waarde is.

We ondersteunen overheden, publieke en private organisaties bij hun meest complexe, gevoelige en urgente maatschappelijke opgaven. Dat doen we met hoogwaardig onderzoek, advies en het begeleiden van verandering. Onze adviseurs zijn het meest in hun element op plekken waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, strategische belangen spelen en veel verschillende partijen betrokken zijn.

In ons werken vormen we ons eigen beeld, maken we zorgvuldige analyses en brengen we onze kennis van de context in: van stelsel tot uitvoering, van het sociaal domein tot de verduurzaming van de industrie. En we zorgen dat we alle relevante perspectieven in beeld en aan tafel hebben. Vanuit die brede én diepgravende blik leveren we gedragen, scherpe en heldere bijdragen.

Al sinds de oprichting in 1982 bewijzen we onze meerwaarde via onze onafhankelijkheid, eigenheid en hoge kwaliteit
52502037799 dc2f49b7e1 o 52067221057 f7bbbf70d8 k

Wij zijn een middelgroot bureau met ongeveer 70 adviseurs. Die omvang kiezen we bewust; we hebben de overtuiging dat we daarmee continu kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren en onze opgetelde expertise optimaal kunnen inzetten.

AEF kent geen vakgroepen of afdelingen; onze adviseurs zetten hun kennis flexibel en over de grenzen van sectoren heen in. Door de grote diversiteit aan achtergronden in ons team, werken we vanzelfsprekend met een interdisciplinaire blik.

We werken samen in ons 'huis om in te werken' aan de Maliebaan in Utrecht

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm