Actueel 10 juni 2024

Welkom!

Schermafbeelding 2024 06 20 om 14 28 41

Beste lezer,

Welkom bij ons maatschappelijk jaarverslag over 2023. Op deze digitale pagina's nemen we je mee in ons jaar en hoe we dat hebben ingevuld. We delen onze mooiste verhalen met je, en de projecten die het meeste impact hebben gemaakt. We laten zien hoe we soms ook buiten projecten om vertellen wat we vinden: op de radio of in de krant bijvoorbeeld.

Natuurlijk ontbreken ook onze belangrijkste cijfers en resultaten niet: we leggen graag verantwoording af over hoe we er financieel voor staan en wat we doen om onze ecologische voetafdruk nog verder te verkleinen. We laten je ook zien hoe we werken aan een inclusievere werkomgeving, omdat we als maatschappelijk bureau staan voor een bureau waar iederéén zich thuis voelt. Juist die veelzijdigheid is essentieel voor de kwaliteit en impact van onze projecten.

In het Impact Report van vorig jaar hebben we onze kernwaarden en drijfveren uitgebreid besproken. We gaven je een overzicht van de vele projecten waar we in dat jaar vol passie aan hadden gewerkt. Dit jaar doen we het anders. We geven het podium aan zes collega’s die in 2023 bijzondere projecten hebben uitgevoerd. De redactie heeft hen geïnterviewd om te horen wat hen dreef, motiveerde en uitdaagde. En waarom juist deze projecten er voor hen, en voor ons, uitsprongen. Deze persoonlijke verhalen geven je een mooie en unieke inkijk in de waarden van ons werk, hoe we samenwerken en wat ons als team verbindt en inspireert.

Screen Shot 2024 06 19 at 16 56 31
'De persoonlijke verhalen geven je een mooie en unieke inkijk in de waarden van ons werk, hoe we samenwerken en wat ons als team verbindt en inspireert.'

In dit jaarverslag lees je ook meer over onze opdrachtgevers en de partners met wie we hebben samengewerkt. We zijn erg trots op de samenwerkingen die we ook het afgelopen jaar hebben opgebouwd en versterkt, om te werken aan een sterkere en betere (semi-)publieke sector. We bedanken iedereen met wie we daarin samen zijn opgetrokken.

We nodigen je uit om het jaarverslag in zijn geheel te lezen en zelf te ontdekken hoe AEF zich in 2023 verder heeft ontwikkeld. Heb je na het lezen nog vragen of wil je meer weten over onze projecten, strategische doelen of ons bureau? Aarzel dan niet om ons of een van onze collega’s te bellen of te mailen. Ook opmerkingen, suggesties en andere feedback zijn van harte welkom. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Maar voor nu: veel leesplezier!
Namens al onze collega’s

Irene Niessen & Jasper Sterrenburg
Bureauleiding AEF

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm