Actueel 23 mei 2024

Stichting GROW!

Schermafbeelding 2024 06 20 om 14 42 07

Stichting GROW zet zich in om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen groeien in de richting van werk of een opleiding. Dit doet de stichting vanuit het uitgangspunt dat werken niet alleen belangrijk is voor een eigen inkomen maar ook voor het opdoen van sociale contacten, zingeving, geluk en gezondheid. 

Een betekenisvolle rol spelen in de samenleving. Sociale contacten opdoen. Een inkomen hebben waar je van kan leven. Werk is om ál die redenen belangrijk. Maar het is voor lang niet iedereen vanzelfsprekend om de weg naar een passende opleiding of een geschikte baan te vinden. Stichting Grow helpt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt daarbij. Bijvoorbeeld door hen een maatschappelijke diensttijd aan te bieden, waarin ze ontdekken waar nu precies hun talenten liggen, hun sociale vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en leren solliciteren.”

AEF heeft in 2023 meegedacht over verschillende onderdelen van het programma en over de vraag hoe de stichting zich op een strategische manier kan positioneren. "Daarnaast hebben we een financiële bijdrage geleverd en regelmatig onze kantoorruimtes beschikbaar gesteld voor vergaderingen of trainingen. En we verzorgden ook vorig jaar weer sollicitatietrainingen voor jongeren van de stichting. In 2023 hebben we ongeveer 100 jongeren via Stichting Grow geholpen.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm