Terug naar volledig programma

Expositieruimte samenwerken aan hoe we samen leven

Spreker(s): Kunstenaars en organisaties
Schermafbeelding 2024 05 14 154036

Wat ga je ervaren?

Een expositieruimte waarin we je meenemen in verschillende onderzoeken uit de zorg, migratie en het sociaal domein.

Ervaar hoe het is als er geen plek is voor jou. Luister naar verhalen over Humanity on the move. Ontdek het belang van toegankelijke communicatie tussen de overheid en burgers, bekijk impactvolle momenten in het leven van mensen in relatie tot de bibliotheek en bekijk prachtige windmolens en ontdek onze relatie met duurzame energie.

Schermafbeelding 2024 05 14 153307

Gek hè, dat er overduidelijk plek is, maar om één of andere reden niet voor iedereen.

Dat ieder mens gelijk is, maar blijkbaar niet iedereen. Dat er geld genoeg is, maar blijkbaar niet voor iedereen. Dat elke student een eerlijke kans moet krijgen bij het solliciteren voor een stageplaats, maar blijkbaar niet iedereen.

Het concept ‘Geen plek voor jou’ laat je even ervaren hoe het is om diegene te zijn.

Schermafbeelding 2024 05 14 154036

Nederland heeft een lange relatie met windenergie. Kunnen we op basis van onze historische verbinding met windturbines huidige windturbines opnieuw integreren in ons technologisch-economisch en sociaal-cultureel systeem? Sleumer gebruikt ons cultureel erfgoed voor een nieuw soort windmolen.

Andere organisaties

Stichting Lees Simpel heeft als doel om mensen te ondersteunen bij zelfredzaamheid en participatie en om bij te dragen aan een toegankelijke samenleving, door middel van sociale software en social design projecten. Ze zullen aanwezig zijn in de expositieruimte om de app te demonstreren.

Humanity on the Move
Humanity On the Move (HOM) Association is een non-profitorganisatie als reactie op toenemende vijandigheid jegens vluchtelingen. HOM streeft naar een wereld zonder grenzen en ondersteunt vluchtelingen bij het opbouwen van hun leven in onze gemeenschappen. Tijdens de expositie tonen ze prachtige foto's.


Schermafbeelding 2024 05 14 154515
Het programma voor AEF Live ‘24
MELD JE AAN VOOR AEF LIVE

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm