Werken bij Andersson Elffers Felix

AEF zoekt stagiairs

AEF werft stagiairs voor de periode februari 2021- juli 2021! We zoeken universitaire studenten met in ieder geval een bachelordiploma. Goede studieresultaten zijn een pré, maar geen vereiste. We vinden interessante maatschappelijke activiteiten en een duidelijke motivatie om voor publiek advieswerk te kiezen net zo belangrijk. Omdat we aan veel verschillende vraagstukken werken, streven we bovendien naar een interdisciplinair team met een diversiteit aan (culturele) achtergronden.

Als stagiair draai je mee in onze projecten die aansluiten bij je interesses en ontwikkeldoelen. Je bent energiek en flexibel, en je gaat graag een uitdaging aan. Het is eventueel ook mogelijk om in overleg je stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

Bij AEF werken mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Bijvoorbeeld bestuurskundigen, economen, juristen, psychologen, wiskundigen en werktuigbouwkundigen. AEF-ers zijn betrokken bij de wereld en betrokken bij elkaar. We delen een sterk analytische invalshoek en we gaan voor kwaliteit. Wanneer het nodig is proberen we de onderste steen boven te krijgen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan vóór 3 december je cv en een motivatiebrief naar werving@aef.nl.

Heb je vragen over de stages of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Floor Hoogeboom, via 030-236 30 30 of werving@aef.nl. Zij beantwoordt je vragen graag.

Lampen 1600 900 4801231a334d344638068787a4f01a00
Frank van der Most

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm