Adviseur

Nancy Scheijven

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Nancy Scheijven 31w

Over Nancy

Nancy Scheijven studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Eindhoven en daarna Internationaal Management aan de Universiteit van Maastricht, waarbij ze ook in Barcelona studeerde. Ze deed onderzoek naar bedrijfsculturen binnen Europa. Ook binnen organisaties kunnen er verschillende bedrijfsculturen naast elkaar bestaan. Welke keuzes maken mensen ten aanzien van werk? Wat zoeken ze er en wat vinden ze er?

Na een tiental jaren in de publieke sector als adviseur bij Ordina gewerkt te hebben heeft ze 17 jaar lang verschillende directiefuncties bekleed bij het Ministerie van Onderwijs en daarna bij Rijkswaterstaat.

De fysieke leefomgeving is altijd in beweging en iedereen geeft er een eigen betekenis aan met eigen wensen en eigen verlangens. Nancy vindt het mooi om deze belangen naast elkaar te zetten en te kijken welke gemeenschappelijke doelen er te realiseren zijn.

Nancy vindt het mooi om mensen en doelen dichter bij elkaar te brengen. Binnen de organisatie en van laag tot hoog. Ze zoekt de verbinding met de maatschappij, 'Dat is waar het over gaat voor mij. Daarom de opgave voorop! Er is altijd een opgave om het beter / mooier / leuker te maken met elkaar.'

Nancy werkt sinds 2022 bij AEF.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm