Adviseur

Ineke Hoekstra

Bekijk profiel
email hidden; JavaScript is required
Ineke Hoekstra2 11 kw2

Over Ineke

Ineke weet in haar projecten de inhoud van het vraagstuk te verbinden met het proces dat nodig is om tot werkbare oplossingen te komen In haar projecten organiseert Ineke Hoekstra daarom samenwerking: tussen partijen en tussen de mensen in het project.

Bij AEF werkt Ineke Hoekstra sinds 2005 in projecten en programma’s in het brede sociaal domein, onder meer op het gebied van jeugd en welzijn. Zij werkt voor zowel het Rijk als gemeenten. Ineke Hoekstra vindt het zoeken naar de verbinding tussen beleid en uitvoering essentieel. Goed beleid maken kan niet zonder de uitvoering. Omgekeerd is het onmogelijk goede werkwijzen voor de uitvoering te vinden zonder gevoel voor beleid.

Ineke is cultureel antropoloog, studeerde af in Kenia en begon in 1997 als onderzoeker bij Vluchtelingenwerk. Daarna is zij bij het ministerie van Justitie aan de slag gegaan op verschillende beleidsterreinen die steeds één ding met elkaar gemeen hadden: het waren dé maatschappelijke vraagstukken van dat moment. Dat geldt ook voor alle projecten die zij vanuit AEF doet.

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het met een andere zoekterm