Nieuws

ROA start mediacampagne

ROA, de Raad van Organisatieadvies-bureaus in Nederland is een media-campagne gestart op Radio 1 en in NRC Handelsblad. De Raad wil onder de aandacht brengen dat de 22 aangesloten bureaus tot de beste van Nederland behoren. Lees verder...

ROA, de Raad van Organisatieadvies-bureaus in Nederland is een media-campagne gestart op Radio 1 en in NRC Handelsblad. De Raad wil onder de aandacht brengen dat de 22 aangesloten bureaus tot de beste van Nederland behoren. 

Vanzelfsprekend neemt Andersson Elffers Felix deel aan de campagne. Bureaus aangesloten bij de ROA onderwerpen zich vrijwillig aan een gezamenlijke gedragscode en bijbehorend tuchtreglement. 

Aanvullend op ISO-9001 wordt op extra criteria uit de gedragscode getoetst, zoals rondom professionele onafhankelijkheid, zorgvuldigheid en integriteit. Om dit duidelijker aan de markt te laten zien, is het ‘Kwaliteitsregister Organisatieadvies’ in het leven geroepen. Een onafhankelijk register, onderdeel van Lloyd’s Register Nederland. 

De ROA heeft daarnaast een app ontwikkeld. De app bevat de contactgegevens van de 22 beste adviesbureaus. Daarnaast zijn opgenomen de ROA Gedragscode en het Tuchtreglement.
De ROA app is gratis, en beschikbaar via www.roa-advies.nl. 

Advertentie voor AEF in NRC Handelsblad 

Afsluitende algemene advertentie van de ROA